V našem předchozím článku jsme vás seznámili s vítězi soutěže Pekař junior 2022. Jak jsme slíbili, ve spolupráci s firmou IMPA jsme pozvali tři nejlepší soutěžící na seminář v pekařském…
Před lety se nám naskytla příležitost koupit areál v bývalém vojenském prostoru Milovice Mladá. Pozemek jsme tehdy kupovali jako výhodnou investici. Naše firma byla maličká a pro náš provoz nám…
Na konci minulého měsíce (konkrétně 29.-20. března) se v Pardubicích konala každoroční soutěž Pekař junior 2022. Již po dvacáté čtvrté se mezi sebou utkalo 10 finalistů z potravinářských škol z…
Rádi bychom popřáli vám i všem vašim blízkým krásné prožití vánočních svátků a v novém roce pevné zdraví, mnoho štěstí a spokojenosti!. Děkujeme Vám za dosavadní přízeň a budeme se…
Až v dalekém Mongolsku právě naši kolegové dokončují v pekárně Talkh Chikher instalaci dopravníkového systému linky s kynárnou „paternoster“. Ten zajistí plynulý chod až 400 plechů za hodinu, jejich čištění…
Víme, že nákup zařízení pro vaší pekárnu je velký krok, který ovlivní chod celé Vaší firmy a také kvalitu výrobků, které z vaší výrobny odejdou. V Melvii jsme se vždy…
V dnešním příspěvku bychom vám rádi představili pekárnu Náš Chléb, se kterou spolupracujeme již druhým rokem. Do pekárny jsme se vydali osobně, abychom se mohli na výrobu pečiva podívat a…
Rádi bychom popřáli vám i všem vašim blízkým krásné prožití vánočních svátků a v novém roce pevné zdraví, mnoho štěstí a spokojenosti!. Děkujeme Vám za dosavadní přízeň a budeme se…
Minulý měsíc jsme publikovali článek v časopise Pekař cukrář, který popisuje snížení soli v pečivu pomocí fermentačních technologií. Přečíst si jej můžete v listopadovém čísle tohoto periodika nebo v obrázku…
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze ve spolupráci s pekárnou BEAS započala vývoj úpravy receptur tradičních pekařských výrobků s cílem snížit obsah soli v pečivu na technologicky a senzoricky únosné minimum. Výzkum…