Poradenství
Chcete péct vánočky a nevíte jak? Potřebujete prodloužit trvanlivost chleba? Koupili jste si nové zařízení a potřebujete zajistit uvedení do provozu? Začínáte s pekařinou a potřebujete vyškolit personál? Pomůžeme vám dostat se od nápadu po první upečený výrobek. Zkonzultujeme s vámi celou výrobní linku a poradíme vám vhodné stroje přímo pro vaše potřeby, které následně uvedeme do provozu. Pod vedením naší zkušené technoložky Hany Nykodymové můžeme zajistit i poradenství v oblasti receptur a kvasů. Proto se na nás neváhejte obrátit s jakýmikoliv dotazy.
Servis
Děláme vše pro to, abychom zajistili dodávku co nejkvalitnějšího zařízení a jeho bezproblémový provoz. V případe problémů jsme ovšem vždy připraveni řešit problémy tak, abychom minimalizovali dopady na zákazníka a provoz jeho pekárny. K dispozici je Vám NON-STOP servisní telefonní linka, kde jsme připraveni pomoci 365 dní v roce. Výrobní linky a zařízení je možné vybavit zabezpečeným servisním přístupem a diagnostikovat tak závadu na dálku a zajistit nápravu. Našim zákazníkům zajišťujeme ve spolupráci se svými obchodními partnery záruční a pozáruční servis námi dodaných strojů, pravidelné servisní prohlídky a originální náhradní díly.
Automatizace
Potřebujete optimalizovat svůj provoz? Pomůžeme vám úsporně a efektivně vyřešit automatizaci vaší výroby pomocí moderních technologií. Zabýváme se realizací projektů nejen pro pekařský průmysl, ale i pro další odvětví potravinářství. V naší nabídce neleznete celou řadu produktů a to včetně těch nejlepších pomocníků pro automatizaci, kterými jsou například automatické manipulátory, průmysloví roboti, ale i jednoúčelové stroje a výrobní linky. Poradíme vám, jaké stroje pro vás budou nejvhodnější a posléze navrhneme výrobní linku na míru, která bude vyhovovat všem vašim požadavkům. S projektem vám samozřejmě pomůžeme až po samotnou realizaci.
Kvalifikace
Chcete se stát pekařem, ale nemáte čas absolvovat tříletou výuku v pekařském učilišti? Postačí zkoušky ze tří námi nabízených profesních kvalifikací (Výroba chleba a běžného pečiva 29-001-H, Výroba jemného pečiva 29-002-H, Výroba trvanlivého pečiva 29-044-H). V pohodlí Vaší pekárny provedeme teoretickou i praktickou přípravu k těmto zkouškám. Profesní kvalifikace jsou určeny pracovníkům a majitelům pekáren, kteří získali pekařskou odbornost praxí nebo samostudiem, avšak postrádají výuční list v oboru pekař. Dokladem o úspěšném vykonání zkoušky je osvědčení o získání profesní kvalifikace.