Naše firma Melvia nedodává jenom pekařské stroje, ale také poskytuje technologické poradenství pro pekárny. Náš tým neustále hledá nové způsoby, jak pomoci pekařům zlepšit kvalitu svých výrobků. Tentokrát se naše technoložka Hana Nykodymová zapojila do vývoje nových produktů na České zemědelské univerzitě.
V nově zařízené pekárně v pražském Suchdole spolupracovala Hanka s hlavní technoložkou ČZU Hanou Čadovou na výrobě tří druhů pečiva. Jednalo se o celozrnný chléb graham (z pšeničné trhanky, pšeničného šrotu a z hladké pšeničné mouky), chléb samožitný (se slunečnicí pečený ve formě) a šišky s mákem (jemné pečivos makovou náplní, polité s máslem). Nové výrobky jsou určený pro výuku studentů potravinářských oborů ČZU, které navštěvují školní pekařské centrum v praxe.