Víme, že nákup zařízení pro vaší pekárnu je velký krok, který ovlivní chod celé Vaší firmy a také kvalitu výrobků, které z vaší výrobny odejdou. V Melvii jsme se vždy…
V dnešním příspěvku bychom vám rádi představili pekárnu Náš Chléb, se kterou spolupracujeme již druhým rokem. Do pekárny jsme se vydali osobně, abychom se mohli na výrobu pečiva podívat a…
Rádi bychom popřáli vám i všem vašim blízkým krásné prožití vánočních svátků a v novém roce pevné zdraví, mnoho štěstí a spokojenosti!. Děkujeme Vám za dosavadní přízeň a budeme se…
Minulý měsíc jsme publikovali článek v časopise Pekař cukrář, který popisuje snížení soli v pečivu pomocí fermentačních technologií. Přečíst si jej můžete v listopadovém čísle tohoto periodika nebo v obrázku…
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze ve spolupráci s pekárnou BEAS započala vývoj úpravy receptur tradičních pekařských výrobků s cílem snížit obsah soli v pečivu na technologicky a senzoricky únosné minimum. Výzkum…
První říjnový den se konal 26. ročník vyhlášení soutěže “Nejlepší chléb roku 2020.” Kvůli koronavirové epidemii probíhalo předávání cen v komornějším duchu. Výrobky se v této prestižní soutěži oceňují v…
I současná nelehká doba může přinést drobná pozitiva. Jedním z nich je i to, že spousta z nás má možnost (a hlavně chuť) pustit se do pečení. S naší pekařskou…
Hned ze začátku letošního roku se naše technoložka Hanka s obchodním manažerem Láďou vydali do Litevského města Kauna, kde sídlí náš dodavatel strojů na řezání a balení pečiva Dovaina. Jejich…
Rádi bychom Vám za společnost Melvia popřáli krásné prožití vánočních svátků a v novém roce mnoho pracovních i osobních úspěchů. Děkujeme Vám za dosavadní přízeň a budeme se těšit na…
Ve vydání deníku metro ze dne 11.12.2019 jste si mohli přečíst článek o naší zakladatelce Vitě Štěpánkové, které bychom zároveň chtěli popřát k jejím dnešním narozeninám. Článek si můžete…