Startovací pšeničná kultura DIOStart wheat fruit

Startovací pšeničná kultura DIOStart wheat fruit - startovací kultura s jemným ovocným aroma pro výrobu pšeničného kvasu ve fermentorech Diosna.

Prodloužení trvanlivosti pečiva.
Certifikovaná ekologická kvalita (DE-ÖKO-006)
Jedinečná vůně a chuť
Chleby se sníženou solí
Celoznné výrobky
Pšeničné výrobky italského typu- ciabatta,pizza

Startovací pšeničná kultura DIOStart wheat fruit – startovací kultura s jemným ovocným aroma pro výrobu pšeničného kvasu ve fermentorech Diosna.

Sourdoughs from the DIOStart – wheat fruit are particularly interesting if you want to improve the relaxation and extend the shelf life of your pastries. The peculiarity of the DIOStart – wheat fruit is that the sourdough is still very relaxed and gas-active even with a bit more powerful guidance.

The aromatic-fruity note provides the special bread taste, DIOStart – wheat fruit is therefore ecspecially suitable for salt-reduced breads.

Last but not least, DIOStart – wheat fruit supports a controlled scrap dough processing.

  • Dávkování : 1% na mouky
  • Výtěžnost : TA 200-220
  • Balení : 2 kg (4ks á 0,5 kg)