Startovací pšeničná kultura DIOStart Wheat Classic

DIOStart wheat classic - startovací kultura pro výrobu pšeničného kvasu ve fermentorech Diosna.

Univerzální použití
Silnější kvas poskytne velmi výraznou aromatickou chuť pečiva
Vysoká aktivita plynů
Certifikovaná ekologická kvalita (DE-ÖKO-006)
Snížená recepturní dávka soli
Ideální i pro pečení bez přidaného droždí

DIOStart wheat classic – startovací kultura pro výrobu pšeničného kvasu ve fermentorech Diosna.

Pšeničné kvasy jsou jedním z nejúčinnějších způsobů, jak produkovat vysoce kvalitní pšeničné pečivo. Pšeničný kvas si našel u pekařů oblíbenost nejen pro snadnost použití, ale mnohem více pro vynikající výsledky. S pšeničným kvasem DIOStar dostane Vaše pečivo výjimečnou chuť, příjemnou vůni a skvělou elasticitu střídy.

,,DIOStart pšeničná klasická” v certifikované ekologické kvalitě (DE-ÖKO-006) zajišťuje stabilní a chuťově výraznou kvalitu vašeho kvasu.

Výhody a použití kvasu:

  • univerzální použití
  • silnější kvas poskytne velmi výraznou aromatickou chuť pečiva
  • je-li kvasný proces pomalejší, získáme vysokou aktivitu plynů
  • snížená recepturní dávka droždí
  • snížená recepturní dávka soli
  • Dávkování : 1% na mouku
  • Výtěžnost : TA 200-220
  • Balení : 2 kg (4ks á 0,5 kg)