DIOStart wheat classic - startovací kultura pro výrobu pšeničného kvasu ve fermentorech Diosna.
Univerzální použití
Silnější kvas poskytne velmi výraznou aromatickou chuť pečiva
Vysoká aktivita plynů
Certifikovaná ekologická kvalita (DE-ÖKO-006)
Snížená recepturní dávka soli
Ideální i pro pečení bez přidaného droždí
Podrobný popis
Specifikace
Video
Podrobný popis
DIOStart wheat classic – startovací kultura pro výrobu pšeničného kvasu ve fermentorech Diosna.
Pšeničné kvasy jsou jedním z nejúčinnějších způsobů, jak produkovat vysoce kvalitní pšeničné pečivo. Pšeničný kvas si našel u pekařů oblíbenost nejen pro snadnost použití, ale mnohem více pro vynikající výsledky. S pšeničným kvasem DIOStar dostane Vaše pečivo výjimečnou chuť, příjemnou vůni a skvělou elasticitu střídy.
,,DIOStart pšeničná klasická” v certifikované ekologické kvalitě (DE-ÖKO-006) zajišťuje stabilní a chuťově výraznou kvalitu vašeho kvasu.
Výhody a použití kvasu:
- univerzální použití
- silnější kvas poskytne velmi výraznou aromatickou chuť pečiva
- je-li kvasný proces pomalejší, získáme vysokou aktivitu plynů
- snížená recepturní dávka droždí
- snížená recepturní dávka soli
Specifikace
- Dávkování : 1% na mouku
- Výtěžnost : TA 200-220
- Balení : 2 kg (4ks á 0,5 kg)